İHBİR ‘Türkiye-Sırbistan Ekonomik İşbirliğinin Geliştirilmesinde Yeni Ufuklar Sempozyumu’nda Yer Aldı

Birliğimiz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Kadir Kürşad GÜLBAHAR ve beraberindeki heyet, 11 Haziran 2024 tarihinde İktisadi Araştırmalar Vakfı ve Sırbistan Ticaret ve Sanayi Odası iş birliğinde Belgrad’da gerçekleştirilen ‘Türkiye-Sırbistan Ekonomik İşbirliğinin Geliştirilmesinde Yeni Ufuklar’ konulu sempozyuma katıldı.

Türkiye’den gelen iş insanları ile Sırbistan’da yatırım yapan Türk- Sırp İş insanlarının yoğun katılımıyla gerçekleştirilen sempozyuma, T.C. Ticaret Bakan Yardımcısı Sayın Mahmut GÜRCAN, T.C. Belgrad Büyükelçisi Sayın Hami AKSOY, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Sırbistan İş Konseyi Başkanı Sayın Osman ARSLAN da iştirak etti.

Sırbistan Sanayi ve Ticaret Odası Stratejik Analizler, Hizmetler ve Uluslararasılaştırma Bölümü Direktörü Mihailo VESOVİC ve Sırbistan Ekonomi Bakanlığı Devlet Sekreteri Andrijana JOVANOVİC’in de konuşmacı olarak yer aldığı sempozyumda konuşmacılar, iki ülke arasındaki ekonomik iş birliğinin olumlu geliştiğini belirterek ileriye yönelik projelerin neler olabileceği hususunda görüş ve düşüncelerini katılımcılarla paylaştı.