Gıda Takviyesi ve Fonksiyonel Gıdalar Çalıştayı

İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İHBİR) olarak; bir yandan Ülkemizin, sektörümüzün ve çok değerli üyelerimizin ihracatına katkı sağlarken, diğer taraftan sektörümüzün ve üyelerimizin yaşadıkları sorunlara çözüm aramak öncelikli hedefimizdir.

Bu kapsamda, 14 Ocak 2026 Çarşamba günü Dış Ticaret Kompleksi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’ nda “Gıda Takviyesi ve Fonksiyonel Gıda” üretimi ve ihracatı yapan firmalarımıza yönelik bir Çalıştay programı gerçekleştirilecektir. Firma olarak sektörünüzde ve ihracatta yaşadığınız sorunlar ve çözüm önerileriniz ile Çalıştay programına yapacağınız katkılar ihracatımız için çok değerlidir.

Söz konusu Çalıştaya başvurmak için Gıda Takviyesi ve Fonksiyonel Gıdalar Çalıştayı Online Başvuru Formu | İİB adresinde yer alan online başvuru formunu doldurabilirsiniz.

NOT: Çalıştay kapsamında 7 Ana Odak Grubu oluşturulması planlanmakta olup, birden fazla odak gurubu için formu yeniden doldurarak ilave temsilci bildirebilirsiniz.