Gıda Teknolojisinde Optimizasyon ve DOE Yaklaşımı
Eğitimciler: Prof. Dr. Nevzat KONAR – Doç. Dr. İlyas ATALAR
Eğitim Tarihi: 24.10.2023
2023 İHBİR Teknik Eğitim Programı kapsamında gerçekleşen Gıda Teknolojisinde Optimizasyon ve DOE Yaklaşımı: Yanıt Yüzey ve Karışım Dizayn Yöntemleri (Teori) adlı eğitim, İHBİR Yönetim Kurulu Başkanımız Kazım Taycı’nın açılış konuşmasıyla başladı. Ardından Prof. Dr. Nevzat Konar ve Doç. Dr. İlyas Atalar’ın eğitim ve sunumlarıyla devam etti. Gıda teknolojisindeki yaklaşımları aktarmak amacıyla düzenlenen eğitim programına katılım gösteren herkese İHBİR olarak teşekkür ediyoruz.