Gıda Teknolojisinde Optimizasyon ve DOE Yaklaşımı: Yanıt Yüzey ve Karışım Dizayn Yöntemleri

Eğitimciler: Doç. Dr. Ömer Said TOKER – Doç. Dr. İlyas ATALAR
Eğitim Tarihi: 21.11.2023

İstanbul Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği (İHBİR) olarak, Yıldız Teknik Üniversitesi ile iş birliğinde düzenlenen “2023 İHBİR Teknik Eğitim Programı” kapsamındaki üçüncü eğitim “Gıda Teknolojisinde Optimizasyon ve DOE Yaklaşımı: Yanıt Yüzey ve Karışım Dizayn Yöntemleri (Uygulama)” gerçekleşti. Eğitim, Prof. Dr. Nevzat Konar ve Doç. Dr. İlyas Ataların eğitim sunumlarıyla devam etti. Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği Eğitim Programı sonunda, katılımcılara Sertifikaları teslim edildi.