Eğitimler
İHBİR, gıda sektöründe yer alan firmaların profesyonel yetkililerinin farkındalıklarını artırmak ve bu alandaki insan kaynağı bilgi birikimine katkı sağlamak amacıyla ücretsiz sertifikalı eğitim programı düzenliyor.
Eğitim program kapsamında, alanlarında uzman akademisyenler ve iş insanları katılımcılara hitap edecektir. Egitim programının her ayın bir günü teorik ve bir günü uygulamalı ders olacak şeklinde gerçekleştirilmesi planlanmaktadır.
Dersler fiziki olarak, yüz yüze düzenlenecektir. Eğitimlere katılan katılımcılar, eğitim bitiminde sertifika almaya hak kazanacaktır.
Eğitim Başvuruları İçin Tıklayın
Gerçekleştirilen Eğitimler
Gıda Teknolojisinde Optimizasyon ve DOE Yaklaşımı
Prof. Dr. Nevzat KONAR – Doç. Dr. İlyas ATALAR
Temel İstatistik ve Gıda Teknolojisi Uygulamaları
Doç. Dr. Ömer Said TOKER – Doç. Dr. İlyas ATALAR
Gıda Teknolojisinde Optimizasyon ve DOE Yaklaşımı: Yanıt Yüzey ve Karışım Dizayn Yöntemleri
Prof. Dr. Nevzat KONAR – Doç. Dr. İlyas ATALAR
Gıda Teknolojisinde Temel ve Yenilikçi Reolojik Uygulamalar
Doç. Dr. İbrahim Palabıyık – Doç. Dr. Ömer Said Toker
Gıda Teknolojisinde Reoloji ve Tekstür Uygulamaları
Arş. Gör. Duygu Özmen – Arş. Gör. Eylül Öztürk
Fonksiyonel Gıdalar ve Biyoaktif Bileşikler: Teori ve Ürün Geliştirme Yaklaşımları Eğitimi
Prof. Dr. Osman Sağdıç – Prof. Dr. Nevzat Konar
Gıda Teknolojisinde Raf Ömrü, Hızlandırılmış Raf Ömrü ve Modelleme
Prof. Dr. Nevzat Konar
Biyoteknoloji ve Gıda Teknolojisi Uygulamaları
Dr. Faruk Tamtürk